Way of Work

DG ICT ontwikkelt handige toepassingen die precies passen bij jouw bedrijf en ondersteunen in het visualiseren en monitoren van (online) informatie. Onze kant en klare oplossingen zijn vooral inspectiegerelateerd en meer dan geschikt voor het ondersteunen van het inspectieproces van gebouwen en infrastructuur, met behulp van handige tools en apps die het huidige werk vergemakkelijken.

Consultancy

Consultancy

Niet alleen voor de ontwikkeling van tools en applicaties, maar ook voor vrijblijvend advies staan we voor je klaar. Ons team kan voorzien in informatie op het gebied van databasemigraties, advies en oplossingen voor jouw bedrijfsproces. Doordat we direct gelinkt zijn aan bedrijven die met de dagelijkse praktijk van inspectie en procesoptimalisatie bezig zijn beschikken wij over de juiste kennis om van iedere complexe vraag een concrete oplossing te maken.

Applicaties

Applicaties

Door middel van gebruiksvriendelijke applicaties heb je in een handomdraai inzicht in alle belangrijke gegevens per project. In je gepersonaliseerde dashboard worden alle gegevens vastgelegd en kun je met een simpele klik op een knop direct het rapport genereren dat je op dat moment nodig hebt.

Met dezelfde applicatie zijn er talloze mogelijkheden om onder andere te monitoren, onderhouden en inzicht te krijgen in wat de status is van een bepaald project. Meerdere projecten zijn zichtbaar met ieder de bijbehorende inventarisatie- en evaluatiepunten.

Onderhoud

Onderhoud

De applicaties, die we voor je hebben ontwikkeld, vragen soms om onderhoud. We kunnen je hierin adviseren, maar het ook voor je uitvoeren. Na het opleveren van een mooi project laten we je er uiteraard niet zo maar alleen voor staan! Onze samenwerking gaat verder dan even snel iets maken. Wij willen graag een band met onze klanten opbouwen en op die manier samen tot een langdurige relatie komen. Dit heeft al meerdere keren geresulteerd in projecten, welke we niet voor een klant, maar samen met een klant ontwikkelden. Wij gaan graag risicodragend met u een project aan als dit project ook goed bij ons past.