HumbleFM

Let’s meet HumbleFM!

Wij houden van structuur en software. Heeft jouw afdeling ondersteunde facilitaire software nodig? Of had je je voor de zoveelste keer voorgenomen om echt eens structuur aan te brengen in de registraties? Dan is HumbleFM de perfecte oplossing!

HumbleFM stort zich volledig op het ondersteunen van afdelingen om de primaire processen overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en veel leuker te maken. Kortom, alles wat jij nodig hebt om in een omvangrijke omgeving goed te werken.

Maak wagenparkbeheer en KWIS-monitoring nog leuker

Collega’s op ondersteunende afdelingen opgelet: HumbleFM is de ideale oplossing als registratie voor jou een dagelijks vraagstuk is. HumbleFM is speciaal ontwikkelt om afdelingen en organisaties te ondersteunen bij contractbeheer, inventaris-/assetbeheer, voorraad-inkoopbeheer, wagenparkbeheer en werkorder-/meldingenbeheer. Bovenal maakt het niet uit in welke markt jouw organisatie of afdeling actief is. Facility Management biedt vrijwel altijd ondersteuning in het primaire proces.

Humble en HumbleFM: Best of both Worlds

HumbleFM is net dat ene stapje extra voor gebruikers van HUMBLE om verder te gaan in het digitaliseren van facilitaire- en onderhoudsprocessen. HumbleFM is een ware toevoeging op de HUMBLE software. Simpelweg is alles gebundeld in een centrale database dat het beheer zo overzichtelijk en eenvoudig maakt. Als gebruiker maak je gebruik van de HumbleFM applicatie in de cloud. Zo heb je altijd toegang tot de juiste en complete informatie en zijn Excelbestanden, lijstjes en overvolle mailboxen verleden tijd.

Maar wat zijn de grote verschillen tussen HUMBLE en HumbleFM?

De focus van de HUMBLE software ligt op gebouwen, installaties, (meerjaren)onderhoud, compliance en inspecties. Ondanks dat HumbleFM ook zonder HUMBLE aan te schaffen is, is het een waardevolle toevoeging voor de HUMBLE software.

Om te beginnen is HumbleFM geïntegreerd met HUMBLE. Daarnaast is het mogelijk om gedegen import- en exporttools in het systeem gemakkelijk aan andere systemen te koppelen. Onze filosofie is dat alle data eenmalig wordt ingevoerd. En slimme koppelingen en integraties kunnen hier aan bijdragen. Door the best of both worlds te combineren, zorgen wij samen voor een ijzersterke propositie. Mede door deze integratie kunnen wij onze klanten volledig voorzien.”