Ontwikkeling

Infor EAM Value added-solutions

Uw organisatie maakt reeds gebruik- of staat op het punt om Infor EAM te gaan gebruiken. De organisatie vraagt om verregaande functionaliteiten die niet geleverd kunnen worden in de Infor standaard. De Value Added-Solutions bieden hierin een oplossing door slim gebruik te maken van de ‘Infor webservices’. Dit zorgt voor een legio aan mogelijkheden om toe te komen aan de aanvullende wensen zoals:

  • Wij hebben extra functionaliteiten nodig
  • Wij willen de standaard functionaliteiten op een andere manier gebruiken
  • De implementatie is een te grote verandering voor onze gebruikers
  • We willen een totaal andere lay-out dan die van Infor.
  • De lay-out voldoet niet aan onze huisstijl

Meldportalen

Meldportalen zijn het visitekaartje van uw organisatie. Hier kunnen gebruikers meldingen maken.

Deze meldportalen moeten er precies hetzelfde uitzien. Dit is dan ook het beste voor de organisatie. DG ICT heeft voor diverse klanten meldportalen gemaakt.

Urenregistratie

De ontwikkelde urenregistratietool zorgt ervoor dat u uw medewerkers op een makkelijke manier kunt inplannen voor bijvoorbeeld projecten. Nadat dit is opgeslagen geeft een manager goedkeuring.

Meerjaren Onderhoudsplanning (MJOP)

In welke staat-, hoe presteren- en hoeveel kosten mijn gebouwen de komende 30 jaar? Gaan we het gebouw opknappen of is het niet meer zinvol om nog onderhoud te plegen, want stoten we het gebouw af? Een MJOP geeft inzicht en helpt bij het beantwoorden van deze vragen.

DG ICT maakt MJOP waarbij gebruik wordt gemaakt van erkende standaarden zoals NLSfB en NEN-2767.