eqube

Binnen zorginstellingen heb je te maken met veel losse handleidingen. Vaak zijn deze niet meer up-to-date of kwijtgeraakt. In samenwerking met Meditain hebben we een online kennisplatform ontwikkeld om altijd de juiste documenten te kunnen vinden.

Eqube is een kennisplatform voor medische technologie dat is voortgekomen uit behoeftes die klanten van Meditain hebben. Namelijk het op een eenvoudige wijze opvragen en delen van gebruikershandleidingen van medische technologie waarbij een samenwerking tussen meerdere zorgverleners gefaciliteerd wordt. Via eqube kunt u gebruikershandleidingen opvragen en delen om zo niet alleen uw eigen collega’s te helpen, maar ook juist die in andere ziekenhuizen en zorginstellingen.

Middels een zoekscherm kunnen medewerkers binnen een zorginstelling snel het gewenste document vinden. Zoeken kan op een groot aantal kenmerken van een medisch apparaat zoals fabrikant en typenummer. De handleidingen worden onderhouden door Meditain. Zij maken gebruik van de back-end webapplicatie, speciaal ontwikkeld door DG ICT.

Technisch: CodeIgniter PHP Framework, MySQL database, JQuery, HighCarts, PHPDocX

Recente projecten