Strategy

Oplossingen-1

Jouw vraagstuk is onze oplossing

Vaak loop je met zaken rond waarvan je denkt: “Zou dat niet eenvoudiger kunnen? Ik doe iedere keer hetzelfde kunnen we dat niet automatiseren?” Wij hebben dit zelf ook altijd en proberen hierin altijd concreet naar een oplossing te zoeken. Als je een vraagstuk bij ons neerlegt gaan we graag samen in gesprek om te kijken naar een oplossing die bij je past!

Oplossingen-2

Brainstorm (natuurlijk vastgelegd in de Cloud)

Tijdens ons eerste gesprek starten we met een brainstorm over de oplossingen die bij je vraagstelling passen. Wij kijken of we al passende componenten hebben om zo het ontwikkelproces te versnellen en leggen alle input digitaal vast zodat wij later vanuit deze brainstorm kunnen gaan bouwen aan een oplossing!

Oplossingen-3

Het plan & traject voor de perfect passende oplossing

Het ontwikkelen van een passende applicatie kunnen we niet alleen! We maken dan ook voorafgaand aan het project een plan van aanpak waarmee we samen aan de slag gaan. Door de periode van ontwikkeling heen hebben we minimaal eens per week contact om de gemaakte oplossingen te toetsen aan de wensen. Op deze manier kunnen wij snel bijsturen mocht de oplossing toch niet helemaal goed bij het vraagstuk passen! Wij zijn hiermee een stuk flexibeler in het programmeren dan dat je wellicht gewend ben! We gaan niet eerst weken aan een ontwerp zitten en pas starten als het definitieve ontwerp goedgekeurd is door onze klant, maar we sturen gaandeweg het proces bij samen met onze klant!

Oplossingen-4

De oplossing is online en running!
(we houden contact)

Software heeft onderhoud nodig, daarom houden wij met onze klanten continu contact over de werking van de oplossingen die we gemaakt hebben. Wij bouwen onze oplossingen zoveel mogelijk in de Cloud en hosten de oplossingen voor onze opdrachtgevers. Op die manier kunnen we snel schakelen mocht er iets aan de hand zijn. Je weet zo zeker dat de oplossing altijd blijft werken zoals je verwacht!