Werkwijze

Jouw vraagstuk is onze oplossing

Vaak loop je met zaken rond waarvan je denkt: “Zou dat niet eenvoudiger kunnen? Ik doe iedere keer hetzelfde, kunnen we dat niet automatiseren?” Erg herkenbaar! Wij proberen hierin altijd concreet naar een oplossing te zoeken. Wij gaan graag met jouw vraagstuk samen in gesprek om te kijken naar een oplossing die bij je past.

Brainstorm (natuurlijk vastgelegd in de #Cloud)

In ons eerste gesprek starten we met een brainstorm over de oplossingen die bij je vraagstelling passen. Om het ontwikkelproces te versneller bekijken we of het mogelijk is om voort te bouwen op ICT-componenten die reeds beschikbaar zijn. We leggen alle input digitaal vast om laten vanuit deze brainstorm te bouwen.

Het plan & traject voor de perfect passende oplossing

Het ontwikkelen van een passende applicatie kunnen we niet alleen. Voorafgaand aan het project maken we een plan van aanpak waarmee we samen aan de slag gaan. Tijdens de periode van ontwikkeling hebben we contactmomenten om de gemaakte oplossingen te toetsen aan de wensen. Op deze manier sturen we snel bij mocht de oplossing toch niet helemaal goed bij het vraagstuk passen. Wij zijn hiermee een stuk flexibeler in het programmeren dan dat je wellicht gewend bent. We wachten niet met starten tot het definitieve ontwerp goedgekeurd is. Wij sturen gaandeweg het proces bij met onze klant.

De oplossing is #online en #running! (we houden contact)

Software heeft onderhoud nodig, daarom houden wij met onze klanten continu contact over de werking van de oplossingen die we gemaakt hebben. Wij bouwen onze oplossingen zoveel mogelijk in de Cloud en hosten de oplossingen voor onze opdrachtgevers. Op die manier kunnen we snel schakelen mocht er iets aan de hand zijn. Je weet zo zeker dat de oplossing altijd blijft werken zoals je verwacht!